Workshops

Wilt u individueel of met een groep mensen meer weten over natuurfotografie of zoekt u een thema voor een personeelsdag? Dan is een workshop natuurfotografie wellicht een leuk en leerzaam idee.

Workshops kunnen op verzoek worden georganiseerd. De inhoud wordt dan in overleg bepaald. In principe is alles mogelijk. Een theoretisch gedeelte met uitleg aan de hand van (eerder gemaakte) foto's, samen de natuur in met nabespreking van de resultaten of een combinatie van beide. Het niveau van de workshops kan worden aangepast aan zowel beginnende als gevorderde fotografen.

Neem voor het bespreken van de mogelijkheden vrijblijvend contact op.

 

 


 

 

Individuele workshop

Wilt u graag meer halen uit uw fotografie?
Wilt u graag meer weten over een bepaald onderwerp?
Wilt u niet met een groep op stap, maar heeft u graag persoonlijke begeleiding?
Bent u op zoek naar een origineel kado voor een gedreven natuurfotograaf?

Om deze en andere redenen kunt u overwegen om een individuele fotoworkshop te volgen. Het grote voordeel is dat u de volledige aandacht krijgt en de workshop volledig naar uw wensen kan worden ingevuld. Niveau, onderwerp, locatie en lengte van de workshop kunnen in overleg worden bepaald.

Neem vrijblijvend contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

 

 


 

 

 

Workshop Infra-rood lichtvallen

Exclusieve workshop 'Fotografie met infra-rood lichtvallen'.

Tijdens de workshop leert u alles over de lichtvallen en hoe u deze kunt toepassen. Bij deze techniek wordt een infra-rood lichtstraal gebruikt die door het onderwerp doorbroken moet worden, waardoor een foto wordt gemaakt. Deze lichtvallen kunnen worden gebruikt om schuwe dieren of nachtdieren te fotograferen. Een andere veel gebruikte toepassing is high-speed fotografie, waarbij snelle bewegingen worden bevroren.

De workshop kan individueel of in groepsverband worden gegeven en wordt alleen georganiseerd bij voldoende animo.

Heeft u interesse, vraag dan vrijblijvend om meer informatie middels een email.