2008

Terug uit Madagaskar

28 december 2008

Thumbnail imagePaul is weer terug van een enerverende fotoreis naar Madagaskar. Een mooi land met een bizarre natuur. Dansende sifaka's, kleurrijke kameleons en kikkers, perfect gecamoufleerde gekko's en vreemde insecten. De foto's moeten nog worden uitgezocht. Dat zal snel gebeuren. Dan zal een selectie op deze website verschijnen. Neem binnenkort dus eens een kijkje.

 

Jubileum VNF-Nijmegen

15 november 2008

Thumbnail imageDe Vereniging voor Natuurfotografen in Nijmegen bestaat 25 jaar. Dit wordt gevierd met een groot natuurfotofestival met een aantal bekende fotografen. Topfotograaf Jan Vermeer is een van de sprekers. Paul zal samen met Edwin Giesbers een presentatie geven over Costa Rica. Reserveren wordt sterk aanbevolen. Meer informatie kun je vinden op www.vnf-nijmegen.nl.

 

RAVON-dag 2008

08 november 2008

Thumbnail imageDe Stichting RAVON (Reptielen, Amfibieën en Vissen Onderzoek Nederland) heeft jaarlijks een landelijke bijeenkomst in Nijmegen. De dag is vrij toegankelijk. Op deze dag worden uiteenlopende presentaties geven over onderzoek aan de genoemde diergroepen. Ook zijn stands aanwezig. Ter afsluiting zal ik een presentatie geven over het fotograferen van amfibieën. Hierbij zal ik het eerste gedeelte vertellen. Het tweede deel is een audiovisuele serie op muziek. Kijk voor meer informatie over deze dag op www.ravon.nl.

 

LNF 3e Internationaal Natuurfotofestival Luxemburg

10 oktober 2008

Thumbnail imageOp 10 en 11 oktober wordt het derde Internationaal Natuurfotofestival in Luxemburg georganiseerd. Dit festival vindt eens in de twee jaar plaats. Het hoofdprogramma is op de zaterdag (11 okt). Ik zal op deze dag een presentatie verzorgen over Costa Rica. Meer informatie kun je vinden op www.lnf.lu.